têrêh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têrêh (Kw)

  1. trah, turun;
  2. udan
Kacocogna karo
  • têruh.








Kata kunci/keywords: arti têrêh, makna têrêh, definisi têrêh, tegese têrêh, tegesipun têrêh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.