têsdik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têsdik Aksara Jawa: [[ꦠꦼsdiꦏ꧀|ꦠꦼ ()sdi (sdi)ꦏ꧀ (k)]]

  1. (Kw) waskitha, wêruh sadurunging winarah;








Kata kunci/keywords: arti têsdik, makna têsdik, definisi têsdik, tegese têsdik, tegesipun têsdik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.