tablas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tablas êngg krama/ngoko

  1. têrus nandhês (diiris lsp);
  2. êntèk babarpisan
Kacocogna karo
  • bablas.








Kata kunci/keywords: arti tablas, makna tablas, definisi tablas, tegese tablas, tegesipun tablasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org