tablas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tablas êngg krama/ngoko

  1. têrus nandhês (diiris lsp);
  2. êntèk babarpisan
Kacocogna karo
  • bablas.








Kata kunci/keywords: arti tablas, makna tablas, definisi tablas, tegese tablas, tegesipun tablasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tablas&oldid=52373"