taki

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

taki Aksara Jawa: (ta)ꦏꦶ (ki)

  1. mangun taki (Kw) mangun tapa: têtaki, taki-taki kawi: têmên nglakoni tapa lsp


Kacocogna karo

  • tèki.







Kata kunci/keywords: arti taki, makna taki, definisi taki, tegese taki, tegesipun taki

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.