takrul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

takrul Aksara Jawa: (ta)ꦏꦿꦸ (kru)ꦭ꧀ (l)

  1. (Ar) krama/ngoko pangaji-aji, nêtêpi anggêr lsp.








Kata kunci/keywords: arti takrul, makna takrul, definisi takrul, tegese takrul, tegesipun takrul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.