taktik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

taktik Aksara Jawa: [[ꦠktiꦏ꧀| (ta)kti (kti)ꦏ꧀ (k)]]

  1. (Wl) krama/ngoko reka, ubêding iguh.








Kata kunci/keywords: arti taktik, makna taktik, definisi taktik, tegese taktik, tegesipun taktik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org