taman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

taman Aksara Jawa: (ta) (ma)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) ora.








Kata kunci/keywords: arti taman, makna taman, definisi taman, tegese taman, tegesipun taman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.