tampo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tampo Aksara Jawa: (ta)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺꦴ (po)

  1. (Kw) bangsaning arak (sing digawe tape).








Kata kunci/keywords: arti tampo, makna tampo, definisi tampo, tegese tampo, tegesipun tampo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.