tangawud

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tangawud Aksara Jawa: (ta) (nga)ꦮꦸ (wu)ꦢ꧀ (d)

  1. (Ar) krama/ngoko donga cêkakan.








Kata kunci/keywords: arti tangawud, makna tangawud, definisi tangawud, tegese tangawud, tegesipun tangawud
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org