tanghulun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tanghulun Aksara Jawa: (ta) (ng)ꦲꦸ (hu)ꦭꦸ (lu)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) aku.








Kata kunci/keywords: arti tanghulun, makna tanghulun, definisi tanghulun, tegese tanghulun, tegesipun tanghulun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org