tangi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tangi krama/ngoko

wungu ki

  1. gumregah njênggèlèk;
  2. (tangi turu) mêlèk saka ênggone turu;
  3. pc mêtu kawanène, wis eling saka ênggone kurang wêweka;








Kata kunci/keywords: arti tangi, makna tangi, definisi tangi, tegese tangi, tegesipun tangi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org