tansah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tansah Aksara Jawa: (ta)ꦤ꧀ (n) (sa) (h) krama/ngoko

  1. pijêr, ora kêndhat.








Kata kunci/keywords: arti tansah, makna tansah, definisi tansah, tegese tansah, tegesipun tansah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.