tap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tap Aksara Jawa: (ta)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. trap, tata, lêlarikan tarap;








Kata kunci/keywords: arti tap, makna tap, definisi tap, tegese tap, tegesipun tap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.