tap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tap Aksara Jawa: ꦠꦥ꧀ krama/ngoko

  1. trap, tata, lêlarikan tarap;








Kata kunci/keywords: arti tap, makna tap, definisi tap, tegese tap, tegesipun tap Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org