tapaswi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tapaswi Aksara Jawa: [[ꦠꦥswi| (ta) (pa)swi (swi)]]

  1. (Snk) (Kw) wong tapa.








Kata kunci/keywords: arti tapaswi, makna tapaswi, definisi tapaswi, tegese tapaswi, tegesipun tapaswi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org