tapih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tapih krama/ngoko

  1. diênggoni tapih;
  2. samak utawa buntêling buku, blêbêding jagung lsp








Kata kunci/keywords: arti tapih, makna tapih, definisi tapih, tegese tapih, tegesipun tapih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org