tarka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tarka (Snk)

  1. (Kw) pangira, kawruh kawicaksanan (filsafat);
  2. krama/ngoko nyana, dakwa;








Kata kunci/keywords: arti tarka, makna tarka, definisi tarka, tegese tarka, tegesipun tarka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.