tarmolah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tarmolah Aksara Jawa: [[ꦠrmoꦭꦃ| (ta)rmo (rmo) (la) (h)]]

  1. (Kw) manggon, dêdunung.








Kata kunci/keywords: arti tarmolah, makna tarmolah, definisi tarmolah, tegese tarmolah, tegesipun tarmolah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org