tathaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tathaka Aksara Jawa: (ta) (tha) (ka)

  1. (Snk) (Kw) tlaga, blumbang.








Kata kunci/keywords: arti tathaka, makna tathaka, definisi tathaka, tegese tathaka, tegesipun tathaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org