têmbaga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka tembaga)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têmbaga Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦩ꧀ (m) (ba) (ga)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko têmbaga
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning logam warnane sêmu abang;








Kata kunci/keywords: arti têmbaga, makna têmbaga, definisi têmbaga, tegese têmbaga, tegesipun têmbaga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org