terong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

terong Aksara Jawa: ꦠꦺ (te)ꦫꦺꦴ (ro) (ng) krama/ngoko

  1. araning woh kêna dikêla.








Kata kunci/keywords: arti terong, makna terong, definisi terong, tegese terong, tegesipun terong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.