thêm

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

thêm Aksara Jawa: ꦛꦼ (thê)ꦩ꧀ (m)
Lingga: ([[]])

  1. êngg mathêm.







Kata kunci/keywords: arti thêm, makna thêm, definisi thêm, tegese thêm, tegesipun thêm

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.