timbul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

timbul krama/ngoko

  1. mancungul manèh (banjur kumambang);
  2. êngg pc ngaton, mancungul;
  3. munggah, mumbul;
  4. utawa têguh timbul. kuwagang nanggulang bêbaya lsp, digdaya;
  5. (utawa timbulan donga utawa sarana njalari wêntala (digdaya);








Kata kunci/keywords: arti timbul, makna timbul, definisi timbul, tegese timbul, tegesipun timbul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org