tinggi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tinggi Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti) (ng)ꦒꦶ (gi) krama/ngoko

  1. araning kewan sok manggon ing ambèn lsp
Kacocogna karo
  • patinggi.







Kata kunci/keywords: arti tinggi, makna tinggi, definisi tinggi, tegese tinggi, tegesipun tinggi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.