tinggi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tinggi Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti) (ng)ꦒꦶ (gi) krama/ngoko

  1. araning kewan sok manggon ing ambèn lsp
Kacocogna karo
  • patinggi.








Kata kunci/keywords: arti tinggi, makna tinggi, definisi tinggi, tegese tinggi, tegesipun tinggi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org