tiris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tiris Aksara Jawa: ꦠꦶꦫꦶꦱ꧀

  1. (Kw) krambil;








Kata kunci/keywords: arti tiris, makna tiris, definisi tiris, tegese tiris, tegesipun tirisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org