tiryak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tiryak Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti)ꦫꦾ (rya)ꦏ꧀ (k)

  1. (Snk) (Kw) kewan.








Kata kunci/keywords: arti tiryak, makna tiryak, definisi tiryak, tegese tiryak, tegesipun tiryak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.