tlêtêh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tlêtêh Aksara Jawa: ꦠ꧀ꦊ (tlê)ꦠꦼ () (h)

  1. (Kw) rêgêd, jênês.








Kata kunci/keywords: arti tlêtêh, makna tlêtêh, definisi tlêtêh, tegese tlêtêh, tegesipun tlêtêh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org