trapti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trapti Aksara Jawa: [[ꦠꦿpti|ꦠꦿ (tra)pti (pti)]]

  1. (Kw) marêm, sênêng, tata.








Kata kunci/keywords: arti trapti, makna trapti, definisi trapti, tegese trapti, tegesipun trapti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org