trustha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

trustha Aksara Jawa: [[ꦠꦿꦸstha|ꦠꦿꦸ (tru)stha (stha)]]

  1. (Kw) bungah, sênêng, marêm.








Kata kunci/keywords: arti trustha, makna trustha, definisi trustha, tegese trustha, tegesipun trustha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org