tumrah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tumrah Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦩ꧀ (m) (ra) (h)

  1. (Kw) tumurun-turun
Kacocogna karo
  • trah.








Kata kunci/keywords: arti tumrah, makna tumrah, definisi tumrah, tegese tumrah, tegesipun tumrah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.