turangga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

turangga Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (ra) (ng) (ga)

  1. (Snk) (Kw) jaran.








Kata kunci/keywords: arti turangga, makna turangga, definisi turangga, tegese turangga, tegesipun turangga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org