turon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

turon Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu)ꦫꦺꦴ (ro)ꦤ꧀ (n)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko turon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sarean

krama
Krama turon
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
Kacocogna karo
  • turu.







Kata kunci/keywords: arti turon, makna turon, definisi turon, tegese turon, tegesipun turon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.