tusara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tusara Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (sa) (ra)

  1. (Snk) (Kw) bun.








Kata kunci/keywords: arti tusara, makna tusara, definisi tusara, tegese tusara, tegesipun tusara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org