Menyang kontèn

tuwa

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tuwa

ngoko
Krama tuwa
Ngoko tuwa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wis kliwat umur;
  2. wis mateng, wis mangsané ngundhuh tmr. wowohan lsp;
  3. wis umob tmr. wédang;
  4. semu ireng, keladuk tmr. warna, upama
    abang tuwa;
  5. kurang mayat tmr. payon;
  6. (ngèlmu tuwa) kawruh kasampurnan;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tuwa, makna tuwa, definisi tuwa, tegese tuwa, tegesipun tuwa

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.