tuwa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tuwa

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko tuwa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wis kliwat umur;
  2. wis matêng, wis mangsane ngundhuh tmr. wowohan lsp;
  3. wis umob tmr. wedang;
  4. sêmu irêng, kêladuk tmr. warna, upama abang tuwa;
  5. kurang mayat tmr. payon;
  6. (ngèlmu tuwa) kawruh kasampurnan;







Kata kunci/keywords: arti tuwa, makna tuwa, definisi tuwa, tegese tuwa, tegesipun tuwa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.