tuwakup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tuwakup Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (wa)ꦏꦸ (ku)ꦥ꧀ (p)

  1. (Ar) krama/ngoko mêmpên sumarah ing Allah.








Kata kunci/keywords: arti tuwakup, makna tuwakup, definisi tuwakup, tegese tuwakup, tegesipun tuwakup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org