tuwakup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tuwakup Aksara Jawa: ꦠꦸ (tu) (wa)ꦏꦸ (ku)ꦥ꧀ (p)

  1. (Ar) krama/ngoko mêmpên sumarah ing Allah.








Kata kunci/keywords: arti tuwakup, makna tuwakup, definisi tuwakup, tegese tuwakup, tegesipun tuwakup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.