tyaga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tyaga Aksara Jawa: ꦠꦾ (tya) (ga)

  1. (Snk) (Kw) tega, ninggal barang kadonyan (ulah tapa).








Kata kunci/keywords: arti tyaga, makna tyaga, definisi tyaga, tegese tyaga, tegesipun tyaga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org