tyas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tyas Aksara Jawa: ꦠꦾ (tya)ꦱ꧀ (s)

  1. (Kw) ati.








Kata kunci/keywords: arti tyas, makna tyas, definisi tyas, tegese tyas, tegesipun tyas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.