ubon-ubon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ubon-ubon Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦧꦺꦴ (bo)ꦤ꧀ (n)ꦲꦸ (u)ꦧꦺꦴ (bo)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) ak bangsaning endhang.








Kata kunci/keywords: arti ubon-ubon, makna ubon-ubon, definisi ubon-ubon, tegese ubon-ubon, tegesipun ubon-ubon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org