ucapên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ucapên Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (ca)ꦥꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) ak kacarita.








Kata kunci/keywords: arti ucapên, makna ucapên, definisi ucapên, tegese ucapên, tegesipun ucapên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org