udata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

udata Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (da) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak sêru, bangêt, umuk.








Kata kunci/keywords: arti udata, makna udata, definisi udata, tegese udata, tegesipun udata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org