umbris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

umbris Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦩ꧀ (m)ꦧꦿꦶ (bri)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg cirak, jirak.








Kata kunci/keywords: arti umbris, makna umbris, definisi umbris, tegese umbris, tegesipun umbris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org