umpan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

umpan Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦩ꧀ (m) (pa)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg pakan (ing pancing).








Kata kunci/keywords: arti umpan, makna umpan, definisi umpan, tegese umpan, tegesipun umpan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.