umrêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

umrêg Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦩ꧀ (m) ()ꦒ꧀ (g)
Lingga:

  1. (Kw) swara gumrêbêg (rame).








Kata kunci/keywords: arti umrêg, makna umrêg, definisi umrêg, tegese umrêg, tegesipun umrêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org