undêr-undêran

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

undêr-undêran
Lingga: (undêr)
krama/ngoko

  1. bundêran (cumplêngan) cilik tmr. wudun lsp;
  2. ent lajêring sêbab (prakara lsp).







Kata kunci/keywords: arti undêr-undêran, makna undêr-undêran, definisi undêr-undêran, tegese undêr-undêran, tegesipun undêr-undêran

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.