unthul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

unthul krama/ngoko

  1. dadi unthul (ent tmr. wong);
  2. batur tlèdhèk (bocah wadon);
  3. jangkrik, gêmuk lsp. sing dianggo nggêgiri (ngêndêlake) jangkrik, gêmak lsp. liyane (kang arêp diêdu);








Kata kunci/keywords: arti unthul, makna unthul, definisi unthul, tegese unthul, tegesipun unthul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.