uritan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

uritan
Lingga: (urit)

  1. dhêdhêran wiji pari sing wis thukul;
  2. calon êndhog sing isih ana ing jêroan tmr. pitik lsp. (uga wiji kang bakal dadi kewan lsp).








Kata kunci/keywords: arti uritan, makna uritan, definisi uritan, tegese uritan, tegesipun uritanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org