usul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

usul (Ar) krama/ngoko

  1. ak asal, mula-buka, kawitan;
  2. rêmbug (panêmu, panjaluk) kang diwahyakake (ing pakumpulan, srasehan lsp);
  3. (duwe usul) duwe rêmbug (panêmu, panjaluk) kang diwahyakake (ing pakumpulan lsp);








Kata kunci/keywords: arti usul, makna usul, definisi usul, tegese usul, tegesipun usul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.