utawaha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

utawaha Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (ta) (wa) (ha)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak gêni.








Kata kunci/keywords: arti utawaha, makna utawaha, definisi utawaha, tegese utawaha, tegesipun utawaha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org