uthi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

uthi Aksara Jawa: ꦲꦸꦛꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. tansah tumandang ing gawe (nyênyêkêl lsp).








Kata kunci/keywords: arti uthi, makna uthi, definisi uthi, tegese uthi, tegesipun uthiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org