utun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nyebar

basa Jawa[besut]

utun Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦠꦸ (tu)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. êngg pc wutun, yutun.








Kata kunci/keywords: arti utun, makna utun, definisi utun, tegese utun, tegesipun utun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.