uwak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

uwak Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (wa)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. sêdulure tuwa bapa utawa biyung;;
Kacocogna karo uwa.








Kata kunci/keywords: arti uwak, makna uwak, definisi uwak, tegese uwak, tegesipun uwak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.